Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Kødpålæg kan sagtens erstattes af æg, ost, frugt, fisk, grøntsager og resten af hakkebøffen fra aftensmaden i går.
Ost, smilende æg, makrel, banan, avocado og et stegt kyllingelår er gode alternativer til kødpålæg
Det kræver naturligvis lidt øvelse at finde nye pålægs-favoritter til madpakken, men æg og karse kan ende med at blive lige så populært som spegepølse.
Madkasser kan se forskellige ud, men det er det indeni, der tæller. Se kampagnefilm om madpakker med mere fisk og grønt og mindre kødpålæg.
Der er ikke fundet beviser for, at røget fisk øger risikoen for tyk- og endetarmskræft. Men røget fisk indeholder nogle af de samme uønskede stoffer som røget kød. Spis derfor røget fisk med måde.
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17