Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.
Forarbejdede kød- og fjerkræprodukter er kød og fjerkræ der er saltet, modnet, røget eller behandlet på anden måde for at forbedre smagen eller holdbarheden.
Spegepølse, bacon og kyllingepølser er eksempler på forarbejdede kød- og fjerkræprodukter
Forarbejdede kødprodukter har det højeste indhold af uønskede stoffer, fordi kødet typisk bliver tilberedt ved høje temperaturer, røget, tørret, modnet eller saltet med nitrit - processer der øger det i forvejen høje indhold af kræftfremkaldende forbindelser betydeligt.
Ved forarbejdning af fjerkræ bliver der også dannet uønskede stoffer - derfor er forarbejdede fjerkræprodukter i samme kategori som forarbejdede kødprodukter. Forarbejdede kød- og fjerkræprodukter er typisk kødpålæg, pølser og bacon, men også en række andre produkter.
Strandboulevarden 49
2100 København Ø
Tlf.: 35 25 75 00
E-mail: info@cancer.dk
CVR: 55629013
EAN numre
Kontakt
Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk
Professionel og gratis rådgivning
Tlf.: 80 30 10 30
Hverdage kl. 9 - 21
Lør. - søn. kl. 12 - 17