Gå til sygdomsliste

Grupper og netværk for pårørende

Ønsker du mere information, eller vil du gerne deltage i et eller flere af ovenstående tilbud, så kontakt Kræftrådgivningen i København på tlf.: 82 20 58 05 eller e-mail koebenhavn@cancer.dk 
Du kan også se mere om tilbuddene på vores hjemmeside.

Grupper

Gruppe for mandlige pårørende
Livet som pårørende til en partner med kræft rummer både store udfordringer og risiko for belastninger. Mange mænd oplever at være alene med deres bekymringer, udfordringer og belastninger.
Derfor er der mulighed for, at mandelige pårørende kan mødes med andre mænd i samme livssituation. På møderne kan man drøfte oplevelser og dele erfaringer med mænd, der selv har en syg partner.
Gruppen mødes 1. tirsdag i måneden kl. 17-19. Der er ikke mødepligt, så man deltager afhængigt af mulighed og behov.
Gruppen ledes af fysioterapeut Claus Faber tlf. 60 29 82 14 og psykolog Steen P. Nielsen tlf. 30 76 59 76.
Tilmelding forgår via samtale med en rådgiver ved personlig henvendelse i Kræftrådgivningen eller til en af gruppelederne.

Gruppe for kvindelige pårørende
Livet som pårørende til en partner med kræft rummer både store udfordringer og risiko for belastninger. Mange kvinder oplever at være alene med deres bekymringer, udfordringer og belastninger.
Derfor er der mulighed for, at mandelige pårørende kan mødes med andre kvinder i samme livssituation. På møderne kan man drøfte oplevelser og dele erfaringer med kvinder, der selv har en syg partner.
Gruppen mødes 1. onsdag i måneden kl. 16.30-18.30. Der er ikke mødepligt, så man deltager afhængigt af mulighed og behov.
Gruppen ledes af professionelle rådgivere.
Tilmelding forgår via samtale med en rådgiver ved personlig henvendelse i Kræftrådgivningen.

Kræftens Bekæmpelses Netværk for yngre pårørende og efterladte (28-40 år)
Er du mellem 28 og 40 år, og er du pårørende eller efterladt til en kræftramt, så er netværksgruppen måske noget for dig.
Vi er et team af frivillige samme aldersgruppe som målgruppen. Vi har alle erfaringer som pårørende/efterladte og ønsker at skabe et frirum, hvor du som pårørende og efterladt kan tale om de problemer og tanker, der kan dukke op i forbindelse med sygdom og evt. dødsfald.
Tilmelding til møderne foregår via Facebook.
Du kan også kontakte Mette Harpsøe Engel, som er leder i Kræftrådgivningen, på mail: mhe@cancer.dk 

Hjernetumorforeningens netværksgruppe for pårørende
Formålet med gruppen er, at give pårørende mulighed for at mødes og vende stort og småt med andre i samme situation. Gruppen er åben og vi mødes den 2. mandag i måneden kl. 16.00 – 18.00, undtagen juli måned.
Tilmelding er ikke nødvendig – mød bare op. Har du har spørgsmål om pårørendegruppen, er du velkommen til at kontakte Paula Vest - email: paula@hjernetumorforeningen.dk 

Ungeforum for pårørende mellem 18-27 år
Kom og mød andre unge, som har en forælder, der er syg af kræft.
Vi taler om, hvordan man klarer, at ens forælder er alvorligt syg:
Hvordan påvirker det ens liv? Hvem kan man tale med om sygdommen? Føler man sig godt nok informeret? Støtter man den syge godt nok, og hvad gør man, hvis den syge dør? Hvordan passer man på sig selv?
Møderne styres af rådgivningsleder Mette Harpsøe Engel og frivillig gruppeleder Sabrina.
Ønsker du mere information om dette Ungeforum, eller vil du gerne skrives op til næste gruppeforløb, kan du kontakte Mette Harpsøe Engel, mail: mhe@cancer.dk  

Ønsker du mere information, eller vil du gerne deltage i en gruppe så kontakt Kræftrådgivningen i København enten personligt, på tlf. 82 20 58 05 eller mail: koebenhavn@cancer.dk  
Du kan også se mere om tilbuddene på vores hjemmeside.

Netværk

 

Livet med kræft

Livet med kræft

Om psykiske reaktioner, familie, seksualitet og arbejde.

Hvis du har kræft


Til pårørende

Råd til pårørende

Hvordan støtter man som pårørende en kræftpatient bedst, mens man også passer på sig selv?

Råd til pårørende


Børns behov når far eller mor har kræft

Når mor eller far har kræft, har børn først og fremmest brug for omsorg og kærlighed.

Børn i kræftramte familier


Opskrifter

Opskrifter

Hvad skal jeg spise, hvis jeg har kræft?

Opskrifter